FESTIVAL INFORMATIE 

TICKETS

Onze ticket verkoop gaat van start op maandag 14 januari 2019! Je kan op deze website reeds kennis maken met de verschillende mogelijkheden. Wees er snel bij en verzeker je van een plaatsje bij Studio Schlager. 

Staanplaatsen: € 28

Ticket(s) bestellen

Bancontact / Mister Cash

U kan op ons event zowel Cash als via bancontact consumatiebonnen aankopen. Zo bent u ten allen tijde voorzien van de makkelijkste betaaloplossingen op ons event!

FOOD & DRINKS

Ook de hongerigen en dorstigen hoeven niet te vrezen, want zij zullen gelaafd worden. Wij voorzien verschillende eet- en drankgelegenheden. Dus u zal als bezoeker niets te kort komen. 

LOCATIE

Studio Schlager kiest voor de unieke AED Studio’s als uitvalsbasis. Van bij uw aankomst tot en met uw vertrek zal u kunnen genieten van een totaalbeleving aan show en entertainment. 

Een geweldige sfeer en prachtige locatie in combinatie met al dat Vlaams Muzikaal talent zorgt voor een schitterende avond!

VERVOER & TRANSPORT

BUSLIJN - STUDIO SCHLAGER

NIEUW dit jaar, u kan dankzij onze partner DIEDERIK REIZEN heel voordelig van en naar het festival geraken uit de ruime omgeving met onze speciale “STUDIO SCHLAGER BUSLIJNEN”

Een ticket voor onze buslijn kost je € 10, inclusief de heen- en terugreis van en naar het festival!

Boek nu snel je tickets voor de bussen, want de plaatsen zijn beperkt!

Wees verstandig en geniet ten volle van het festival zonder gekke dingen op de baan! De sfeer zal er op deze bussen al goed inzitten met uiteraard de aangepaste muziek en ambiance!

 

LIMOUSINE SERVICE

U wil Studio Schlager in stijl bezoeken en zich geen zorgen maken over de keuze van uw BOB? Wel, dan hebben wij en onze partner LIMO YVES dit jaar de ideale oplossing voor jou en je vrienden.

STUDIO SCHLAGER LIMO SERVICE!

U wordt thuis opgehaald in stijl met onze studio schlager limousine, aan het einde van het festival worden u en uw gasten veilig weer thuis afgezet. Tevens stopt de limo vlak voor de deur van onze studio. 

De limousines hebben plaats voor 8 personen en 2 flessen cava aan boord. 

KOSTPRIJS (Provincie Antwerpen): € 500 (Excl. BTW) 

Andere provincies: Prijs op aanvraag!

Reserveer snel jouw Limousine service voor STUDIO SCHLAGER 2019!

Mail naar info@studioschlager.be en maak je reservatie!

 

PARKING

Onze ruime bewaakte parking biedt plaats voor ruim 800 wagens en 20 bussen. Op die manier kan u vlak bij de ingang parkeren en hoeft u helemaal niet ver te lopen. Ook het openbaar vervoer (trein en bus) stoppen vlak voor de site van  Studio Schlager. 

Een parking jeton voor 1 wagen kost u € 6 en kan u ter plaatse op het festival aankopen bij de vestiaire. 

Verder staan er ook betalende taxidiensten ter beschikking op ons festivalterrein. Zo kan u het steeds veilig houden!

TREIN

Ons Schlagerfestival bereik je ook perfect via de treinlijn ‘Brussel-Antwerpen’. 

Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat u een trein neemt die stopt in het station ‘Lint-Kontich’!

NMBS

PROGRAMMA

Studio Schlager 2019