INFO – “Studio Schlager 2019”

TICKETS

Onze ticket verkoop gaat van start op maandag 14 januari 2019! Je kan op deze website reeds kennis maken met de verschillende mogelijkheden. Wees er snel bij en verzeker je van een plaatsje bij Studio Schlager. 

Ticket(s) bestellen

PARKING

Onze ruime bewaakte parking biedt plaats voor ruim 1000 wagens en 40 bussen. Op die manier kan u vlak bij de ingang parkeren en hoeft u helemaal niet ver te lopen. Ook het openbaar vervoer (trein en bus) stoppen vlak aan Studio Schlager. 

LOCATIE

Studio Schlager kiest voor de unieke AED Studios als uitvalsbasis. Van bij uw aankomst tot en met uw vertrek zal u kunnen genieten van een totaalbeleving aan show en entertainment. 

FOOD & DRINKS

Ook de hongerigen en dorstigen hoeven niet te vrezen, want zij zullen gelaafd worden. Wij voorzien verschillende eet- en drankgelegenheden. Dus u zal als bezoeker niets te kort komen. 

LIMOUSINE SERVICE

U wil Studio Schlager in stijl bezoeken en zich geen zorgen maken over de keuze van uw BOB? Wel, dan hebben wij en onze partner LIMO Yves dit jaar de ideale oplossing voor jou en je vrienden.

STUDIO SCHLAGER LIMO SERVICE!

U wordt thuis opgehaald in stijl met onze studio schlager limousine, aan het einde van het festival worden u en uw gasten veilig weer thuis afgezet. Tevens stopt de limo vlak voor de deur van onze studio. 

Reserveer snel jouw Limousine service voor STUDIO SCHLAGER 2019!

 

 

BUS

De AED Studio’s is perfect gelegen voor het openbare vervoer. U kan ons event perfect bereiken met het openbaar vervoer via de bussen van ‘De Lijn’. 

Alle bussen die aankomen in het station van Lint-Kontich zijn perfect te gebruiken. 

De Lijn

TREIN

Ons Schlagerfestival bereik je ook perfect via de treinlijn ‘Brussel-Antwerpen’. 

Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat u een trein neemt die stopt in het station ‘Lint-Kontich’!

NMBS

Bancontact / Mister Cash

U kan op ons event zowel Cash als via bancontact consumatiebonnen aankopen. Zo bent u ten allen tijde voorzien van de makkelijkste betaaloplossingen op ons event!