INFO – “Studio Schlager 2019”

TICKETS

Onze ticket verkoop gaat van start op maandag 14 januari 2019! Je kan op deze website reeds kennis maken met de verschillende mogelijkheden. Wees er snel bij en verzeker je van een plaatsje bij Studio Schlager. 

Ticket(s) bestellen

FOOD & DRINKS

Ook de hongerigen en dorstigen hoeven niet te vrezen, want zij zullen gelaafd worden. Wij voorzien verschillende eet- en drankgelegenheden. Dus u zal als bezoeker niets te kort komen. 

PARKING

Onze ruime bewaakte parking biedt plaats voor ruim 1000 wagens en 40 bussen. Op die manier kan u vlak bij de ingang parkeren en hoeft u helemaal niet ver te lopen. Ook het openbaar vervoer (trein en bus) stoppen vlak aan Studio Schlager. 

LOCATIE

Studio Schlager kiest voor de unieke AED Studios als uitvalsbasis. Van bij uw aankomst tot en met uw vertrek zal u kunnen genieten van een totaalbeleving aan show en entertainment. 

GRATIS SHUTTLE DIENST!

 

 

Bancontact / Mister Cash

U kan op ons event zowel Cash als via bancontact consumatiebonnen aankopen. Zo bent u ten allen tijde voorzien van de makkelijkste betaaloplossingen op ons event!

BUS

De AED Studio’s is perfect gelegen voor het openbare vervoer. U kan ons event perfect bereiken met het openbaar vervoer via de bussen van ‘De Lijn’. 

Alle bussen die aankomen in het station van Lint-Kontich zijn perfect te gebruiken. 

De Lijn

TREIN

Ons Schlagerfestival bereik je ook perfect via de treinlijn ‘Brussel-Antwerpen’. 

Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat u een trein neemt die stopt in het station ‘Lint-Kontich’!

NMBS